Jobshop este in plina desfasurare

Home $ Știri Cluj $ Jobshop este in plina desfasurare

by | Apr 14, 2011 | Știri Cluj

Prima zi de standuri din cadrul celui mai mare eveniment naţional de carieră, Jobshop, a avut loc ieri la Cluj-Napoca, în curtea interioară a Universităţii Tehnice. La eveniment sunt prezente nu mai puţin de 34 de companii, care oferă studenţilor politehnişti peste 500 de locuri de muncă şi 215 de locuri de practică şi internship.

Printre cele mai căutate specializări se numără automatică şi calculatoare, telecomunicaţiile, electronica şi ingineria mecanică. Astfel, în cadrul Jobshop-ului studenţii vor găsi posturi de programatori, designeri, junior-developer, animatori 3D, artişti 2D, analişti sau testeri. Standurile Jobshop vor mai fi deschise şi în cursul zilei de astăzi, după care evenimentul ca continua cu trininguri şi workshop-uri.

La deschiderea oficială a Jobshop de ieri au participat şi primarul Sorin Apostu şi rectorul UTCN Radu Muntean, care au tăiat împreună panglica evenimentului şi care au subliniat importanţa desfăşurării târgului într-o perioadă în care este atât de greu să te angajezi.

Jobshop este un eveniment de carieră care reuneşte studenţii, companiile şi reprezentanţii mediului universitar. Pe lângă cele două zile de stand, care au loc miercuri, 13 aprilie, şi joi, 14 aprilie, într-un cort special amenajat în curtea Universităţii Tehnice de pe strada Constantin Daicoviciu numărul 15, JobShop include şi traininguri pentru studenţi susţinute de persoane specializate, prezentări de companie, vizite la companii, competiţii, prezentări şi discuţii despre business start-up şi întâlniri cu reprezentanţi ai firmelor participante.

Cea de-a XVII-a ediţie a evenimentului de carieră JobShop este organizată de BEST Cluj-Napoca, în perioada 11-15 aprilie, în cadrul Universităţii Tehnice. JobShop este cel mai mare eveniment naţional de carieră pentru studenţii şi absolvenţii din România, fiind dezvoltat de organizaţia BEST în trei dintre cele mai mari centre universitare din ţară: Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!