Fii verde la Tuborg Green Fest Peninsula!

Home $ Festivaluri $ Fii verde la Tuborg Green Fest Peninsula!

by | Aug 19, 2011 | Festivaluri, Știri Cluj

Fii verde la Tuborg Green Fest Peninsula!

Cel mai mare festival din România, Tuborg Green Fest Peninsula, continuă tradiţia de a proteja mediul înconjurător şi se aliază cu Umbrela Verde, unul dintre cele mai mari programe de responsabilitate faţă de mediu desfăşurate în România, pentru a se asigura că publicul va fi răsplătit pentru comportamentul său eco.
Umbrela Verde este o campanie de responsabilizare faţă de mediu iniţiată de Tuborg încă din 2007, în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Pădurilor. Obiectivele campaniei sunt să schimbe mentalitatea profund greşită a românilor, care consideră că gestul lor nu contează, şi să convingă toţi actorii implicaţi de importanţa exemplului personal. În acest sens, la Tuborg Green Fest Peninsula, Umbrela Verde îi va răsplăti pe cei mai eco-responsabili dintre peninsulari, oferindu-le bandane, pahare de bere Tuborg, tricouri, şepci şi insigne cu însemnul Umbrela Verde pentru paharele de plastic si PET-urile colectate.

În plus, cortul Umbrela Verde va deveni timp de 4 zile spaţiul de întâlnire al tuturor celor care au o atitudine ECO, având pregătite multe acţiuni şi surprize. Aici peninsularii vor avea şansa de a-şi personaliza propriile tricouri “ECO Style”, vor putea să participe la concursul pentru cel mai “eco outfit” sau vor putea lăsa mesaje creative pe un panou gigant menit a strânge cât mai multe mesaje prietenoase cu mediul de la participanţi.

De asemenea, provocarea Umbrela Verde pentru publicul Tuborg Green Fest Peninsula este de a ridica cele mai înalte statui realizate din deşeuri reciclabile (pahare de plastic, PET-uri sau hartie), acţiune menită a atrage atenţia asupra necesităţii şi importanţei colectării selective şi reciclării deşeurilor.

Şi pentru că ecologia şi distracţia merg bine împreună, Tuborg a amenajat şi o zonă Tuborg Chillout Zone, unde publicul va putea să se relaxeze pe ritmurile celor de la Groove On, se va răcori la barul Tuborg şi va putea lua o pauză după o zi lungă de dans, cu ajutorul hamacelor, canapelelor şi fotoliilor.

La toate acestea se adaugă şi multe alte surprize care vor fi anunţate pe parcurs, pe pagina oficială a festivalului şi pe profilul de pe Facebook.

Tuborg Green Fest Peninsula are loc între 25 şi 28 august 2011 la Târgu Mureş, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Mureşului. Artiştii care au confirmat până acum prezenţa la Tuborg Green Fest Peninsula 2011 .

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!