ClujLife Awards – decernarea premiilor @ Flying Circus Pub

Home $ Articole $ ClujLife Awards – decernarea premiilor @ Flying Circus Pub

by | Jan 26, 2012 | Articole

ClujLife Awards 02 – decernarea premiilor

Va invitam sa aflati primii care sunt castigatorii acestei editii ClujLife Awards. Promitem ca nu va rapim mult timp 😉
Pentru acest eveniment avem si invitati speciali. Astfel, pe scena vor urca: The MOOod, Lights Out si Natif.

Pret intrare: 10 lei

The MOOoD este o trupă de rock alternativ din Romania, înfiinţată în aprilie 2006. S-au detașat încă de la început pe scena muzicii alternative românești prin showurile lor pline de energie și printr-un sound rock bine lucrat, catalogat adesea ca brit–indie, datorită timbrului vocal special al solistului. The MOOoD înseamnă acum Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (baterie, backing vocals), Mircea Voloh (chitară, backing vocals) și Mihai Marin (bas, backing vocals) iar cu ei ne-am intalnit ultima oara in Flying Circus Pub pe 14 octombrie 2011.

Lights Out! e una dintre cele mai surprinzătoare trupe clujene. Alcătuită din Teo Retegan (voce, clape), Oana Pop (tobe), Andrei Sîncrăian (chitare) şi Andrei Bobiş (chitare), Lights Out! au crescut teribil în ultimele luni, fiind deja miles away de acea trupă care în toamna trecută, la nici un an de la primele acorduri cântate împreună, câştiga premiul de popularitate în cadrul concursului byron Rock Your High School. Cu un sound ce respiră influenţe indie proaspete din zona Florence + The Machine/Warpaint/Tame Impala şi cu o voce feminină ce-ar putea-o face să roşească pe Florence Welch, Lights Out! lucrează de zor zilele acestea la conturarea EP-ului de debut.

Natif este o prezenta noua si inedita in peisajul muzical clujean. Formatie imbina muzica cu energia intr-un melanj muzical compus din elemente alternative si brit-folk. Povestea Natif a inceput in luna septembrie 2011 avand un prim capitol de existenta efervescent materializat prin o serie de concerte in cluburi si aer liber , un premiu pentru “DEBUTUL ANULUI” in cadrul PREMIILOR IRISH AND MUSIC PUB 2011, includerea ca prima trupa din Romania in proiectul international KINETERS si nominalizarea la categoria “Cei mai buni artisti locali” in cadrul premiilor ClujLife Awards 02. Natif au concertat in Flying Circus in deschidere la Partizan.

Multumim YouDeal pentru sustinere.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!