Cluburi, Party

Sukh Knight @ Club Midi

Subfeleac aniverseaza un an de existenta, sunet si vibe bun.

Special guest: Sukh Knight [UK]

Warm’up: Tud0r (friction groove)
After: Rock Lumen (Acqzuel)

Sukh Night este un producator asiatic de grime, dubstep din East London, a intrat pe scena dubstep/grime in 2008, cand a lansat primul e.p “Invincible E.P”.
Productiile lui au o influenta asiataica, care il fac sa sune unic. A colaborat si este apreciat de artisti precum: Sinden, Hatcha, N-Type, Mary Anne Hobbs, Plastician, P Money, Newham Generals, Professor Green. Acum face parte din crewul de dub/grime True Tiger (Sukh Knight, Stanza, Blue Bear, Stenchman).
Colaboreaza cu BBC Radio One, unde are propiul show de sunete grele unde reprezinta scena de muzica electronica underground din UK.

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 24

Expoziție: Micul Pământ

18 March, 10:00 am - 24 March, 8:00 pm
Sun 24

MUZE – Expoziție

18 March, 7:00 pm - 24 March, 7:00 pm
Sun 24

HacKMK 2.0 – 24h Hackathon @ ClujHub

23 March, 12:00 pm - 24 March, 12:00 pm
Sun 24
Sun 24

Nuntă la Palat

24 March, 11:00 am - 5:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.