Barknology @ Ce?

Home $ Articole $ Barknology @ Ce?

by | Feb 20, 2012 | Articole

Barknology – prima competiție de cunoștințe generale în domeniul bartendingului

Amfitrionii competiţiei vor fi:
– Marian Porumb (câştigător şi finalist în diverse competiţii naţionale în domeniu, desemnat Barmanul Anului 2011 în urma celei mai complexe competiţii naţionale, BARMANIADA 2011).
– Sergiu Biriș (reprezentant Barmania, barman şi trainer cu o bogată experienţă în bartending şi un bogat palmares competiţional, desemnat Barmanul Anului 2010 în urma competiţiei BARMANIADA 2010).

BARKNOLOGY se adresează în prima fază, tuturor barmanilor care activează în Cluj-Napoca şi are ca scop principal creşterea cunoştinţelor generale şi bineînţeles a profesionalismului în rândul barmanilor.
De asemenea prin această competiție se urmăreşte crearea unei comunităţi mult mai strânse între toţi barmanii care activează în Cluj-Napoca (cluburi, college-bar, restaurante, cafenele, pub-uri, hoteluri, cocktail-baruri etc.)
Cu ajutorul şi implicarea partenerilor, BARKNOLOGY asigură ca şi stimulent suplimentar premii, în valoare totală de peste 3000 ron.

Barknology se va desfăşura în sistem battle eliminatoriu, prima etapă având loc la CE? Cocktail Bar (Piaţa Muzeului nr. 5 – Cluj-Napoca ), în data de 26 februarie începând cu orele 16. Competiția se va desfășura pe durata a 4 săptămâni, etapele având loc în fiecare duminică.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!