AB4 @ Flying Circus Pub

by | Feb 23, 2012 | Articole

Concert: AB4

In deschidere: Lights Out

“Incerci din nou sa dilati clipa/Sa poti sa fii si sa ramii/Si focul care ploua/Secunda care cade/Mirosul orei arse/Realul ne desparte/S-ai o moaca de surprins/Chiar si-asa cind stai intins”… Asa incepea fenomenul numit AB4.
Unul din cei trei colosi ai muzicii alternative din Romania, AB4 nu inceteaza sa fascineze un public cunoscator, inteligent si meloman.

AB4 au implinit deja aproape 12 ani de existenta, timp in care trupa a avut o evolutie inovatoare, remarcabila in scena muzicii alternative romanesti. O colaborare cu o trupa de hip-hop, videoclipuri creative, lansarea albumelor Toxic si Broken Trust, premiul „Best Romanian Act” la MTV European Music Awards in 2003, sunt doar cateva dintre detaliile care au mentinut AB4 in atentia publicului.

Faptul ca trei dintre membrii sai erau italieni i-a impiedicat sa aiba o evolutie si o aparitie constanta pe scenele din Romania si a dus la numeroase schimbari de componenta. De cativa ani insa, AB4 inseamna: Doru Trascau, Enrico D’Angelosante, Antonio Bonansigno si Dorian Cazacu. In aceasta componenta jumatate romaneasca, jumatate italiana, AB4 inregistra piese noi anul trecut, la Roma.

#Concurs: Punem la bataie 4 invitatii disponibile pentru ambele seri, vineri 9mar si sambata 10mar, atat la concertul AB4 cat si la OCS. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati!

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This