1000 de euro premiu cel mare la concursul de Treasure Hunt

Home $ Știri Cluj $ 1000 de euro premiu cel mare la concursul de Treasure Hunt

by | May 16, 2012 | Știri Cluj

Primăria municipiului Cluj-Napoca în colaborare cu Asociaţia AEGEE organizează în cadrul Zilelor Clujului 2012 cel mai mare concurs de Treasure Hunt din ţară. Premiul cel mare la cea de a doua ediţie a concursului este de 1000 de euro.

Treasure Hunt se va desfăşura pe perioada a două zile, 26 – 27 mai 2012, cu pornire de la Casa de Cultură a Studenţilor. Sâmbătă, 26 mai, vor lua startul toate echipele, urmând ca duminică, 27 mai, să participe la marea finală 30 de echipe, primele zece ajunse la finish din fiecare grupă.

Concursul cuprinde mai multe probe obligatorii iar îndeplinirea acestora le permite echipelor formate din 3 participanţi să primească indiciul pentru următorul obiectiv. Obiectivele vor fi poziţionate în locuri inedite din oraş iar indiciile vor oferi concurenţilor oportunitatea de a cunoaşte oraşul, pentru a descoperi în final “comoara” Clujului. Participanţii nu pot fi contactaţi şi nu pot contacta pe nimeni telefonic, prin e-mail sau alte mecanisme pe perioada desfăşurării concursului. Juriul va fi format din 3 persoane care vor calcula timpul fiecărei echipe intrate în concurs şi vor realiza clasamentul final. Regulamentul complet poate fi consultat aici.

Datorită succesului de care s-a bucurat această competiţie în prima ediţie a Zilelor Clujului, 180 de persoane, respectiv 60 de echipe, pentru această ediţie am pregătit indicii cu grad ridicat de dificultate dar şi mai multe premii substanţiale.

Premiul I – 1000 euro, premiu oferit de FARMEC

Premiile II şi III – vor fi oferite de COSMOTE şi consta în:
Locul II (pentru 3 concurenţi):
– 3 telefoane mobile LG Optimus L5
– 3 rucsacuri rucsaci premium pentru laptop
– 3 umbrele
– 3 tricouri polo
– 3 organizere

Locul III (pentru 3 concurenţi):
– 3 rucsacuri premium pentru laptop
– 3 umbrele
– 3 tricouri polo
– 3 organizere
– 3 memory stick-uri de 4 Gb

Doritorii se vor înscrie personal la Centrul de Informare Turistică Cluj-Napoca situat pe bd. Eroilor nr. 6-8. Echipele trebuie să fie formate obligatoriu din 3 participanţi pe durata întregului eveniment. Concurenţii se pot înscrie începând de astăzi, 16 mai, până în data de 24 mai 2012, ora 20:00.

Zilele municipiului Cluj-Napoca se desfăşoară în perioada 25 mai – 1 iunie 2012. Mai multe detalii despre program gasiti aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!