Andre Rieu live in Maastricht

Home $ Cinema $ Andre Rieu live in Maastricht

by | Jun 19, 2012 | Cinema

Transmiterea prin satelit a concertului live a lui Andre Rieu care va fi sustinut in Maastricht, Olanda.

Pret bilet: 40 lei

Acest concert omagiaza implinirea a 25 de ani de cand Andre Rieu si Johann Strauss Orchestra canta impreuna si promite sa fie cel mai spectaculos concert sustinut pana acum la Maastricht.

André Rieu interpretează pe o vioară Stradivarius din 1667, artistul fiind Cavaler al Ordinului Lions (Olanda, 2002), Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor (Franţa, 2009), cât şi posesor al Medaliei de Aur a Republicii Austria (2011).

Pentru cei încă nefamiliarizaţi cu notorietatea violonistului, dirijorului şi showman-ului André Rieu, să spunem că artistul este cel care, interpretând “Al doilea vals” al lui Dimitri Şostakovici, a reuşit în 2009 performanţa de-a ridica în picioare peste 55.000 de spectatori, pe Amsterdam Arena, inaintea meciului de fotbal dintre Ajax si Olympic Marseille.

André Rieu este binecunoscut auditoriului internaţional (concertează cu mult succes în Europa, America de Nord, Japonia, Australia), numărul de albume scoase în decursul anilor depăşind cifra 40, cu vânzări globale de CD-uri sau DVD-uri în peste 20 milioane de exemplare, interpretările sale şi ale orchestrei de 43 instrumentişti care îl acompaniază (The Johann Strauss Orchestra) devenind în timp de-a dreptul legendare.

Notorietatea deosebită a concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, dar şi de entuziasmul şi buna dispoziţie pe care André şi orchestra sa reuşesc să-l insufle publicului, de-a lungul spectacolelor sale.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!