Ektomorf @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Ektomorf @ Irish & Music Pub

by | Jul 24, 2012 | Articole

Din motive obiective, independente de vointa organizatorilor si a trupei, concertul EKTOMORF, programat pentru data de 31 octombrie 2012, la Irish Music Pub din Cluj-Napoca a fost anulat. Acesta va fi reprogramat pentru 2013, la o data care va fi anuntata ulterior.

Persoanele care si-au cumparat deja bilete la cest concert pot sa-si recupereze banii INTEGRAL de la magazinele de unde acestea au fost achizitionate.

Concert: Ektomor

Biletele (număr limitat – 450 bucăţi) se pot achiziţiona din reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe http://www.eventim.ro) la următoarele preţuri:
– 45 lei – primele 100 bilete. Extragere pentru meet & greet – 15 persoane;
– 55 lei – următoarele bilete până la data de 30 octombrie 2012;
– 65 lei – în ziua concertului (31 octombrie 2012). Se achiziţionează numai de la intrare.

Formaţia Ektomorf din Ungaria va susţine un concert in Romania in cadrul turneului de promovare al noului album discografic intitulat “Black Flag” ce va fi lansat pe 31 august 2012. Ektomorf este cea mai titrată formaţie de thrash din Ungaria, înfiinţată de către Zoltán “Zoli” Farkas (voce şi chitară) în 1993, într-un orăşel mic de lângă graniţa cu România. Deoarece Zoli este de etnie romă, acesta, împreună cu ceilalţi membri ai trupei, s-au confruntat mult timp cu rasismul şi cu prejudecăţile oamenilor.

Ektomorf:
Zoltán Farkas – voce/chitară;
Tamás Schrottner – chitară;
Szabolcs Murvai – bas;
Robert Jaksa – tobe.”

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!