Atmospheres @ Nobori

Home $ Cultural $ Expozitii $ Atmospheres @ Nobori

by | Sep 10, 2012 | Expozitii

Spaţiul expoziţional Nobori găzduieşte o nouă expoziţie artistică.

Artiştii fotografi Lucian Ene şi Luciana Vulea sunt autorii expoziţiei de fotografie, intitulată Atmospheres.

Fiecare dintre cele 30 de fotografii expuse într-o asimetrică, dar potrivită ordine, poartă privitorul spre câte o atmosferă aparte. Fie că e vorba de o fetiţă blocată de ziduri, de o balerină pe poante, de o mireasă sub cascadă, de o pereche de gene misterioase, de miri înconjuraţi de fum sau de acele unite de soarta legată la ochi, fotografiile creează câte o poveste al cărui final îl poate stabili spectatorul.

În spatele fiecărei opere există o istorioară, amuzantă sau impresionantă, ce poate fi dezvăluită chiar de autori, în zi de luni, 10 septembrie 2012, începând cu ora 20, pe terasa înconjurată de spaţiul expoziţional Nobori, de pe strada Plopilor, nr. 62, Cluj-Napoca.

Lucian Ene este un fotograf originar din Topliţa, cu o experienţă în această artă de peste 16 ani, care uimeşte prin îndârjirea şi ambiţia de a duce o sesiune foto la bun sfârşit indiferent de ceea ce intervine în timpul şedinţei, de mediul ambiant, de înălţimea la care se află unghiul potrivit.
Luciana Vulea este o tânără artistă ce se află la prima expoziţie de o asemenea anvergură. Luciana s-a mutat din Târnăveni în Cluj-Napoca pentru a urma cursurile secţiei foto-video a Facultăţii de Arte Plastice din cadrul Universităţii de Artă şi Design, Cluj, şi pe care o va absolvi anul viitor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!