Concurs Clujul PlusMinus

Home $ Știri Cluj $ Concurs Clujul PlusMinus

by | Oct 23, 2012 | Știri Cluj

Liceenii clujeni sunt invitați să participle la concursul de fotografie ” Clujul +/- ”, lansat de Asociația PlusMinus , oferind ca premiu un zbor deasupra orașului Cluj-Napoca.
Fotografiile se pot trimite pe adresa de contact a asociației până la data de 28 octombrie. Aceste fotografii vor fi încărcate pe pagina oficială facebook PlusMinus, iar în funcție de like-urile obținute și de punctajul oferit de către juriul concursului, cei doi câștigători vor fi premiați cu un zbor deasupra Clujului. Toate fotografiile primite vor fi puse la loc de cinste în cadrul unei expoziții foto în cafeneaua L’Atelier în perioada 29.10.2012-05.11.2012.

Membrii juriului provin din domeniile fotografie și arhitectură. Este vorba despre fotografii Andrei Niculescu și Radu Neag, despre arhitectul /fotograful Dacian Groza – totodată reprezentantul Plus Minus în cadrul juriului, despre artistul Flaviu Rogojan din partea ASUAD (Asociatia Studentilor Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca) și despreGeorgiana Hlihor din partea Asociației Studenților Arhitecți.

Concursul face parte din proiectul 1 % Macheta Dorințelor al Asociației PlusMinus, Proiectul 1 % Macheta Dorințelor are ca scop consultarea cetățenilor cu privire la responsabilitate urbanistică locală și promovează propagarea responsabilității sociale în domeniul urbanistic.

Proiectul cultural este finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), de Ordinul Arhitecților din România din Timbrul Arhitecturii și de Ambasada Franței în România și este realizat în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!