Live:Massive: Suie Paparude @ Club Midi

Home $ Party $ Live:Massive: Suie Paparude @ Club Midi

by | Nov 7, 2012 | Party

Live:Massive: Suie Paparude / Snow / Down

Pret intrare: 15 / 20 lei

Unusual Suspects prezinta un concept de eveniment pentru promovarea artistilor romani de muzica electronica.Fara limitari stilistice, LIVE:MASSIVE isi propune sa stimuleze scena romaneasca de muzica electronica live si sa adune cat mai multi spectatori pentru creerea si intarirea unei comunitati guvernate de atitudinea pozitiva.
Editia de fata ii prezinta pe SUIE PAPARUDE, cea mai veche , iubita si titrata trupa de muzica electronica din Romania!
Acestia vor fi pe scena Unusual Suspects in premiera dupa 10 ani , alaturi de dj-ii nostri.
Pregatiti-va pentru concertul toamnei la Club MIDI!

Fondata in 1993, SUIE PAPARUDE este cea mai veche si titrata trupa de muzica electronica romaneasca.De la “Suie Paparude” (1995) la “E suflet in aparat” (2010), formatia reuseste sa surprinda publicul, sa il captiveze si fidelizeze, reinventand permanent sunetul si generand hit dupa hit pe parcursul a 8 albume. Piese ca si “Mutatia” , “Ajutor”, “Scandal” , “Armada verbala”, “Pentru inimi”, “Cea mai frumoasa zi” , “Soundcheck” au incantat generatii de ascultatori si au devenit parte a istoriei muzicii romanesti.

#Concurs: Punem la bataie 20 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj “ClujLife.com ma scoate din casa!” pe contul tau de facebook si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!