Lady Waks @ Boiler Club

Home $ Party $ Lady Waks @ Boiler Club

by | Nov 19, 2012 | Party

Lady Waks (djset)
TreiPic featuring Pietonu’
Alex Chronic

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa.

Lady Waks este o “one woman industry”, fiind promoter, producător (Best Breakthrough Producer, Breakspoll 2009) şi DJ (nominalizată la Best Breakthrough DJ, Breakspoll)!

Alexandra Waks, unul dintre cei mai renumiţi DJi din Rusia, s-a născut la Sankt Petersburg, dar a trăit în Germania când avea vârsta cuprinsă între 12-17 ani. A prins gustul muzicii electronice datorită petrecerilor de breakdance şi hip-hop, iar după ce s-a reîntors în Rusia a început să susţină o emisiune de hip-hop la cel mai mare post de radio rusesc. În acelaşi timp, lucra la cea mai mare companie de evenimente – Contrforce, organizatorii festivalurilor “Soundtropolis”, “May Day” şi “World Of DNB”.

Pentru nopţile InBeatWeTrust, Alexandra se ocupa de warm-up şi dragostea ei pentru ritmurile broken au dus la denumirea ei ulterioară de “Waks”. Datorită acestor petreceri legendare care se desfăşurau peste tot în Rusia, Waks a ajunsă să pună muzică în ultimii 5 ani la Kazantip Republic, din Ucraina.

Perfecţionându-şi skills-urile de DJ, Waks a început să călătorească pe glob, ajungând în China, Australia, Spania, Miami, Germania şi Siberia. A început să şi producă muzică, lansând mixuri la label-urile “West”, “Bass Planet” şi “Rat Records” a lui Deekline. Track-ul ei împreună cu Hardy Hard on “MENUmusic” – “Minimal”, a dus la un buzz în întreaga Europă!

Waks este acum unul din principalii DJi ai scenei internaţionale de beats&bass, alături de Stanton Warriors, Krafty Kuts şi Leeroy Thornhill (ex-Prodigy), punând muzică începând cu Love Parade la Berlin, şi terminând în cluburi ca Fabric din Londra. În ultimii ani a primit o serie de nominalizări – Best DJ, Best Radio Show, Best Producer – şi recent a pornit în turnee cu legenda rave Westbam.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi pe facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com mă scoate din casă!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Invitațiile sunt valabile PÂNĂ la ora 00:00!
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!