The Midi Show: K!D Chriss / Mihigh / RQZ / Paul K

Home $ Party $ The Midi Show: K!D Chriss / Mihigh / RQZ / Paul K

by | Nov 27, 2012 | Party

The Midi Show: K!D Chriss / Mihigh / RQZ / Paul K

Pret intrare: 20 lei

Evenimentul conceput de K!d Chriss si Mihigh lansat in septembrie 2008 si care s-a bucurat in scurt timp de un succes mare la public fiind prezent atat in alte orase din tara cat si peste hotare, revine in aceasta sambata
K!D Chriss a pus bazele proiectului “Club Midi” împreună cu Mihigh.
A împărțit pupitrul cu nume mari precum Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Tania Vulcano, [a:rpia:r], Richie Hawtin, Sasha, Steve Lawler, Dubfire, dOP, Booka Shade, Lee Burridge și mulți alții.
Mihigh s-a făcut remarcat încă de la început prin construcţia elaborată a seturilor sale şi prin aerul său misterios.Chiar daca zona muzicala abordata este una de nisa se bucura de aprecierea a tot mai multa lume dornica sa auda un sound diferit.
Cu siguranta RQZ a punctat petrecerile importante din Club Midi. S-a ocupat de warm-up pentru dj consacrati cum ar fi : Marco Carola, [a:rpia:r], Art Department, Masomenos.

In Lounge se va tine Wish Party.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!

 

Castigatorii au fost anuntati.

 

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!