Culture Action Day @ Turnul Croitorilor

Home $ Articole $ Culture Action Day @ Turnul Croitorilor

by | Dec 10, 2012 | Articole

Culture Action Day – o zi în care tradiția românească este la ea acasă.

Puteți astfel să vizitați, începând cu ora 18:00, un târg de handmade și să cumpărați cadouri celor dragi (pentru că oricum se apropie Crăciunul). De la ora 19:00 vom avea parte de un spectacol folcloric susținut de Cristina Oneț și Clubul Folcloric Bucium. Începând cu ora 20:00 va avea loc vizionarea filmului ”Ucrainienii din Maramureș”, urmată de o degustare de produse românești.

În data de 13 decembrie sărbătorim Ziua Europeană a Limbilor Străine începând cu ora 18.00 în Uptown Arts Caffee. Evenimentul promovează diversitatea lingvistică, subliniind totodată importanţa învăţării limbilor străine în parcursul personal şi profesional al cetăţeanului european.
La Ziua Europeană a Limbilor Străine vor participa mai multe centre culturale şi catedre de limbi străine din Cluj-Napoca, şi anume British Council, Institutul Francez, Casa do Brasil, Centrul Confucius, Catedra de limbi şi literaruri Scandinave, Catedra de limbi Slave, Centrul Cultural Italian, Asociația Gutenberg și Centrul Cultural Rus.
Începând cu ora 18.00 va avea loc prezentarea acestora, oferirea de informaţii inedite, precum şi alte activităţi interactive, iar de la ora 21.00 va avea loc o seară culturală cu tradiţii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!