Revelion orasenesc de moda veche, la bufetul Gambrinusului

Home $ Party $ Revelion orasenesc de moda veche, la bufetul Gambrinusului

by | Dec 22, 2012 | Party

Revelion orasenesc de moda veche, la bufetul Gambrinusului

Atențiune, atențiune!

La cumpăna dintre ani, Bufetul Gambrinusului vă invită să faceți marele pas spre 2013 privind spre trecut. În seara de 31 decembrie, renunțăm la orice vis futuristic sau post-apocaliptic, răsturnând roata în favoarea unei petreceri în stil vechi și cochet, așa cum doar părinții noștri știau s-o facă.

Evident, nu va lipsi și o coloană sonoră pe măsură. Astfel, POLIGLOT DJ va fi lăutarul electronic – nu va aduce gramofon, dar vă asigurăm că vă va ține în picioare în ritm de vals (electro)șocant, pregăting un delicios mixaj de șlagăre.

După această invitație la dans, vă vom invita la cânt alături de Andrei Puiu, Kiddiez și Socol, ce vor urca pe scenă la patru ace și jumătate, propulsându-ne cu câteva decenii în urmă, prin anii `60, `70, `80, cu un repertoriu de calibru internațional și autohton, redat într-un mod autentic, funky și deocheat.

Dresscode obligatoriu – vă provocăm să răscoliți dulapul mamei și tatălui și să jonglați cu imaginația în dulcele stil… clasic! Bineînțeles, la miezul nopții, nu va lipsi șampania din partea casei.

Pentru ca transformarea să fie totală, nu vor lipsi nici proiecțiile și decorul tematic. Întregul local se-mbracă în haine vechi, vizita la magazinul de antichități a prins bine. Elementul cheie va fi intrigantul “discobol”l, va reuși oare să elipseze strălucirea din voi?

Accesul se va face pe bază de bilet. Acesta valorează 50 RON, în care este inclusă consumația (30 RON băutură/ 20 RON bufet suedez). Biletele se pot cumpăra de la bar sau magazinul U-Man.
Open doors: 20:00

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!