Daddy G (Massive Attack) @ Cluj Arena

Home $ Party $ Daddy G (Massive Attack) @ Cluj Arena

by | Jan 5, 2013 | Party

**ANUNT IMPORTANT!**

Din motive independente de noi, suntem nevoiti sa mutam evenimentul DADDY G (MASSIVE ATTACK)/DJ SET, de sambata 2 februarie, de la Hotel Continetal, in alta locatie neconventionala, si-anume parcarea subterana a stadionului Cluj Arena!

Multumim pentru intelegere si va asteptam sambata, 2 februarie, la DADDY G (MASSIVE ATTACK)/DJ SET in parcarea subterana de la Cluj Arena!

Daddy G (Massive Attack)- djset

Warmup: Dubase / Silent Strike (live)
Afterparty: Gojira

Bilete sunt puse spre vânzare la Booha Bar, începând cu 8 ianuarie. Prețul unui bilet este de 50 lei!

BOILER EVENTS continuă seria evenimentelor uriașe cu probabil cel mai important eveniment muzical al primăverii 2013! Legenda și fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute trupe la nivel mondial: DADDY G, geniul care a conceput și a pus bazele trupei Massive Attack, va fi prezent la Cluj-Napoca!

Daddy G, pe numele său adevărat Grantley Evan Marshall, este un artist britanic și fondatorul trupei Massive Attack. Marshall s-a alăturat scenei de muzică din Bristol ca membru al trupei The Wild Bunch în anul 1980, trupa incluzând alți doi membri ai viitoarei trupe Massive Attack, Robert Del Naja și Andrew Volwes.

În 1986 cand The Wild Bunch s-au destrămat, Del Naja, Vowles și Marshall au pus bazele formației de trip-hop Massive Attack, considerată prima și cea mai definitorie trupă a acestui gen de muzică.

Daddy G poate fi considerat cu ușurință spiritul călăuzitor care a declanșat așa zisul ”Bristol Sound”, acel sunet care ”respiră” dub, reggae, funk, disco și hip hop, reprezentat prin protagoniști ca Massive Attack, Smith&Mighty, Tricky și Portishead.

Înainte ca Daddy G sa facă parte din orice formație, acesta era DJ. Deja începând cu vârsta de 10 ani, tânărul artist întregistra casete cu mixuri, iar în 1980 era unul dintre cei mai tineri DJi din Bristol, asociindu-și numele cu un stil de muzică eclectică. La petrecerile la care Daddy G era DJ, cei prezenți aveau partea de cea mai nouă muzică disco și punk din New York și cele mai noi importuri de rap, soul și dub reggae. DJ set-urile lui nu numai că sunt legendare datorită selecției și talentului său de a mixa, dar și pentru că ”rupe” microfonul!

Fără nicio îndoială, Daddy G face parte din acel grup de DJi cărora le face plăcere să pună cea mai bună muzică și să dăruiască lumii sunete excepționale. Pregătiți-vă pentru încă un eveniment legendar marca Boiler Events, sâmbătă, 2 februarie, Hotel Continental!

#Concurs: Burn Studios impreuna cu Boiler Club si ClujLife ofera 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi link-ul acestui articol pe wall-ul tau de facebook si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Invitațiile sunt valabile PÂNĂ la ora 00:00!
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!