Wax Tailor @ Club Midi

Home $ Party $ Wax Tailor @ Club Midi

by | Feb 6, 2013 | Party

Wax Tailor (full live band) & The Dusty Rainbow Experience

Warmup: Marwan / After: Adub

Artistul francez de trip-hop / hip-hop Jean-Christophe Le Saout aka Wax Tailor va concerta live in Romania alaturi de formatia The Dusty Rainbow Experience.
Debutul lui Wax Tailor, LP-ul “Tales of the Forgotten Melodies” a fost foarte apreciat in intreaga lume, iar cu “Hope & Sorrow”, francezul si-a confirmat pozitia pe scena internationala.

Wax Tailor este adesea pozitionat din punct de vedere muzical alaturi de DJ Shadow, Portishead si RJD2.

Marwan Dua: (Dubios Underground Association) stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demențiale petreceri si festivale din Cluj-Napoca sau din alte orase, atat ca dj cat si în calitate de organizator. Seturile sale eclectice au ca si constante ritmuri care te ridica de pe scaun, versuri care te fac să le fredonezi si scratchuri alese care le completeaza. Mai nou mixeaza si seturi audio-video ce contin clipuri muzicale,cut-uri din filmulete de pe youtube etc.

Din intimitatea căminului până în fața a mii de oameni care participă la petrecerile din clubul Midi (situat pe locul #25 în lume conform DJMAG.COM), unde are o rezidenta drumul a fost lung, iar în prezent colaborează cu artisti precum Beardyman, Dub FX, Krafty Kuts, A.Skillz, DJ Yoda, Rahzel, Jeru the Damaja, Freq Nasty, DJ Food, DJ Rafik, Dj Vadim, Jazzanova, Chinese Man, Nimeni Altu si multi alti…

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!