Zfashion Book Club – Street Style

Home $ Cultural $ Carte $ Zfashion Book Club – Street Style

by | Mar 11, 2013 | Carte

Zfashion Book Club – Street Style

Discutiile se vor desfasura in incinta librariei BOOKSTORY de pe Bulevardul Eroilor, nr. 6-8.

Cei care doresc sa participe la intalnirea din data de 16 martie sunt rugati sa trimita un mail de confirmare la adresa: [email protected]

Subiectul celei de-a doua intalniri ZFASHION BOOK CLUB este fenomenul street style-ului. Este street style-ul o modalitate de expunere a stilului personal in spatiul public sau este doar o parada atent brand-uita dar atat de lipsita de personalitate? Sunt vinovati fotografii de street style pentru frenezia generata de fenomenul street style-ului? Cum exploateaza industria fashion potentialul promotional al muzelor stradale, al noilor fashion icons? Care va fi deznodamantul fenomenului street style-ului si ce va urma dupa consumarea acestuia? Acestea sunt unele dintre intrebarile al caror raspuns vom incerca sa il gasim in cadrul celui de-al doilea ZFASHION BOOK CLUB.

ZFASHION BOOK CLUB se inspira din conceptul unui club de carte, doar ca atentia se indreapta asupra fenomenului modei pe care, in cadrul unei serii de intalniri lunare neconventionale, vom incerca sa il abordam dintr-o alta perspectiva. Pornind de la stereotipurile folosite cel mai adesea pentru a explica si intelege acest domeniu, vom discuta aspecte pozitive si negative generate de mirajul care invaluie fascinanta lume a modei. Suportul concret pe care discutiile noastre se vor baza este constituit din carti de specialitate si reviste de specialitate, cat si din materiale mai puțin convenționale precum carti de beletristica, articole provenite de pe platforme online, materiale video. Materialele vor fi propuse atat de noi cat si de cei prezenti la intalnirile ZFASHION BOOK CLUB.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!