Spring Breakers

Home $ Cinema $ Spring Breakers

by | Apr 3, 2013 | Cinema

La noi primăvara nu prea e încă primăvară, dar la americani lucrurile stau altfel. Acolo soarele e pe cer, fetele se dezbracă de hainele groase, lasând la iveal un ten numai bun de bronzat și de prezentat ochilor agili. Când vine însă vacanța de primăvară lucrurile o iau razna și petrecerile cu alcool și puține țoale sunt în toi. În două trei cuvinte cam asta e ideea de baza a oricărui film cu adolescente semi dezbrăcate în vacanța de primăvară (un o adevărată sărbatoare adolescentină la americani), numai că Spring Break are mai multe ingrediente. Patru adolescente, un jaf, un fast food, o închisoare și un mafiot sunt ingredientele de bază care pornesc aventura unor patru prietene dornice de o vacanță de neuitată. După un jaf la fast food, o petrecere cu mult alcool și o arestare, cele patru sunt salvate de Alien, un gangster local interpretat de James Franco. Cu un aspect fizic destul de înfricoșător, Alien reușește totuși să intre pe sub pielea celor patru adolescente și alături de ele începe o aventură de neuitat.

Deși pare doar un alt film cu multe fete goale și bete, Spring Break e un pic altceva. E un film despre adolecenții din ziua de azi, e un film despre semnalele confuze pe care le transmit adolescentii. Inițial n-am vrut să am de-a face cu un asemenea film, dar recenziile destul de bune primite din partea criticilor americani m-au convins.

Ca o concluzie, recomand filmul nu pentru cei care vor să vadă un fel de hangover cu tinere dezbrăcate ci pentru ei care vor mai mult, pentru cei capabili să înțeleagă un film un pic ciudat, bine gândit cu accent pe niște dialoguri bune.

Marian Iuga, FilmSinopsis

Spring Breakers: Site / Facebook / Trailer:

Programul cinematografelor din Cluj il gasiti aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!