Transilvania Jewelry Show

Home $ Articole $ Transilvania Jewelry Show

by | Apr 8, 2013 | Articole

Transilvania Jewelry Show – 11-14 aprilie 2013, h12.00 – h20.00

Intrarea libera!

Transilvania Jewelry Show este un eveniment definit prin rafinament, eleganta si un mix de stiluri perfect armonizate in bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase. Suntem mandri sa anuntam a saptea editie a singurei expozitii internationale cu vanzare de bijuterii din argint, pietre pretioase si semipretioase, bijuterii handmade, minerale si obiecte de décor. “Raiul pe pamant” in materie de bijuterii va avea loc in incinta ExpoTransilvania in perioada 11-14 Aprilie 2013.

Organizat din dragoste si pasiune pentru frumos, rafinament, gandit sa reuneasca expozanti din diferite colturi ale lumii: Brazilia,China, India, Israel,Germania, Ungaria dar si de pe dragele noastre meleaguri, Transilvania Jewelry Show va invita sa admirati si sa achizitionati cele mai noi creatii, sa aflati ce gen de bijuterii vi se potrivesc si care sunt trend-urile pentru anul 2013.

Expozitia este impartita pe mai multe sectiuni, tocmai pentru a satisface toate gusturile si pretentii clientilor nostri. Prima categorie si cea mai fascinanta este cea a pietrelor pretioase (diamante, safire, rubine, smaralde) si a celor semipretioase (ametist, turcoaz, piatra lunii, labradorit etc) montate in argint sub forma de coliere, bratari, inele sau cercei sau regasite in stare bruta; sunt aduse din India si pot fi cumparate atat en detail cat si engros direct de la producatori. A doua sectiune care continua sa prinda contur si sa ne surprinda tot mai mult este cea a bijuteriilor handmade sau fantezie. Se regasesc atat ca produs finit sau pe componente (mii de margelute, pietricele, accesorii) ce abia asteapta sa isi gaseasca stapanul si sa fie montate in bijuterii unicat. Tot in materie de bijuterii, o sa mai gasiti bijuterii lucrate manual cu Cristale Swarovski sau fascinante bijuterii importate din Israel ce va ofera garantie pe viata. Tot aici, mai puteti gasi obiecte de décor gen vase, pahare, scrumiere tot din pietre semipretioase sau fascinantele minerale aduse in stare bruta.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!