Cursuri de antreprenoriat pentru tinerii creativi din Cluj

Home $ Știri Cluj $ Cursuri de antreprenoriat pentru tinerii creativi din Cluj

by | May 16, 2013 | Știri Cluj

Clujenii vor învăța cum să-și transforme ideile inovatoare în afaceri de succes

În perioada 27 – 31 mai 2013, tinerii clujeni interesați de inițierea unei afaceri în domeniu artelor, designului, filmului, muzicii sau orice altă zonă economică bazată pe talent și creativitate pot participa la cursurile din cadrul proiectului “Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative”. Cursurile dedicate antreprenorilor creativi s-au desfășurat în ultimele 5 luni în București, în 19 sesiuni intensive. Peste 300 de tineri pasionați de industrii creative au făcut primul pas pe drumul de la idee originală la business aducător de profit.

Sesiunile de curs din cadrul programului se derulează pe parcursul a trei zile intensive și sunt susținute de traineri cu experiență solidă în business, comunicare, management de proiecte, management și marketing cultural. Scopul trainingurilor este însușirea deprinderilor și gândirii necesare pentru construirea unei afaceri în industrii creative: noțiuni de marketing, strategie de vânzări și financiară, aspecte legale, capital uman. La finalul cursului, absolvenții vor avea un business plan adaptat breslei creative, elaborat împreună cu trainerii programului precum și o diplomă de participare acreditată ANC (fost CNFPA). Capacitatea de a tranforma o idee bună în proiect sustenabil se învață, iar primul pas este făcut de o motivație personală puternică. Cursurile se adresează așadar celor care au deja o idee de proiect în industrii creative și își doresc să o transforme în afacere, fie că lucrează, studiază sau își demonstrează interesul profesional în domeniu.

Înscrierea la cursuri presupune completarea unui formular de participare, disponibil pe site-ul proiectului, la adresa http://www.crestetalente.ro/inscriere-training-cluj. În Cluj, cursurile se desfășoara în 2 sesiuni a câte trei zile, la hotelul Univers T, pe strada Strada Alexandru Vaida Voevod, 53-55. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate la maxim 25 de persoane pentru fiecare sesiune. Agenda celor 3 zile precum si alte informații sunt disponibile pe site-ul proiectului www.crestetalente.ro. Datele cursurilor și termenele de înscriere sunt:

 

  •  27-29 mai 2013: deadline înscriere 20 mai
  •  29-31 mai 2013: deadline înscriere 22 mai

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!