Suntem la TIFF!

Home $ Festivaluri $ Suntem la TIFF!

by | Jun 5, 2013 | Festivaluri

Suntem la mijlocul festivalului TIFF 2013 așa ca am revenit cu câteva recomandări pentru voi. Pentru miercuri, daca va treziți de dimineața puteți merge sa vizionați Pieta, in regia lui Kim Ki Duk, un film despre răzbunare si dragostea de mama așa cum nu ați văzut pana acum. La prânz avem documentarul Fuck the forest, filmul surpriza pregătit de organizatori si spre final puteți merge sa vedeți Cartea Apocalipsei, un film coreean care prezintă doua versiuni despre un posibil sfârșit de lume.

Pentru joi avem ziua HBO cu The girl  si Anul dragonului un documentar marcă originala despre comunitatea chinezească din Romania. Seara o încheiem cu proiecția în aer liber a premiatului Poziția copilului sau în sala de cinema cu marele favorit A hijacking (o poveste reală despre răpirea unor marinari de către pirații somalezi).

Ziua de vineri începe cu scurtmetraje românești sau cu O lună în Thailanda, în cadrul rubricii zilele filmului românesc. Prânzul îl luam cu un Rocker și apoi ne distrăm pe cinste cu noul film în regia Iuliei Rugină, Love Building. Înainte de culcare ne delectăm cu o serie de scurtmetraje horror ca să vedem putem dormi mai bine. Pentru ultimele două zile de festival vă recomand Samsara (un spectacol vizual inedit), Simon Killer, North Vest și închiderea oficială Kan-Tiki.

Până la anul TIFF ne mai așteaptă în scurt timp la Biertan cu un altfel de festival și multe alte evenimente locale.

Vizionare plăcută!

Marian Iuga, FilmSinopsis

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!