Cluburi

MusicLAB @ BCJ

Pentru prima dată în România, tinerii au posibilitatea să își transforme ideile muzicale în compoziții folosind tablete iPad și Samsung Galaxy, într-un training gratuit, oferit de Biblioteca Județeană “Octavian Goga” Cluj.

Incepând cu 12 iulie, tinerii cu vârste între 14 și 25 de ani, pasionați de muzică vor învața cum să își dezvolte ideile muzicale în compozitii complexe folosind echipamentele din dotarea Secției pentru Adolescenti din cadrul BJC, precum tablete și laptopuri, digital recorder și software profesional.  Cursul se adreseaza tinerilor începători și cuprinde 8 seminarii practice, în urma caruia participanții vor avea compoziții proprii, vor primi o diplomă și posibilitatea de a continua studiul și de a înregistra noi piese folosind echipamentele aflate la Secția Pentru Adolescenti.

Trainingul este organizat de BJC în parteneriat cu HotSpot Events și susținut de Cristian Moldovan, absolvent al Academiei de Muzica “Gh. Dima” și chitarist (ex. C.U.G.) și Rares Bagyo, toboșar (ex She-Wolf, ex Heavy Days).

“Biblioteca este o instituție a culturii și a învățării, iar din acest motiv este imperios necesar să fie aproape de tineri, să țină pasul cu nevoile lor, pentru a-i atrage ca viitori adulți responsabili și preocupați de propria dezvoltare. Suntem prima bibliotecă din țară cu asemenea dotări și activități – dorim să fim deschizători de drumuri.”  – Sorina Stanca – director Bibioteca Județeană “Octavian Goga” Cluj.

Peste 50 de adolescenti vor învăța să compună individual și pe grupe melodii proprii folosind metode interactive, tehnici și echipamente folosite de mari artiști și compozitori din lume.

“Cel mai important detaliu din acest training este ca ne vom distra teribil învățând prin metode practice cum se face muzică.” – Cristian Moldovan – trainer MusicLAB

Înscrierile se pot face completând formularul: http://goo.gl/kkM7c

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Librării #cool în Cluj

Cu siguranță nu puține au fost momentele în care te-ai oprit din plimbarea de seară pentru a admira vitrina unei librării, tot timpul dichisită cu multe titluri misterioase care așteaptă …

Evenimente viitoare

Wed 26

Maria – Regina Tuturor

1 January, 1970, 12:00 am - 28 June, 2019, 9:30 pm
Wed 26

Napoca Swing Festival 2019

21 June, 12:00 pm - 23 August, 11:00 pm
Wed 26

Expoziţia Absolvenţilor UAD 2019

22 June, 6:00 pm - 30 June, 6:00 pm
Wed 26

Women of Cluj

24 June, 4:00 pm - 1 July, 6:00 pm
Wed 26

Tom Jones live la Cluj-Napoca

26 June, 6:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.