Câştigă invitaţii la filmele din cadrul festivalului “Comedy Cluj”

Home $ Articole $ Câştigă invitaţii la filmele din cadrul festivalului “Comedy Cluj”

by | Oct 2, 2013 | Articole

Cea de-a 5-a ediție a Festivalului Internațional de Film „Comedy Cluj se va desfașura în perioada 11-20 octombrie la Cluj-Napoca și va cuprinde peste 120 de filme din 35 de țări, invitați din industria filmului românesc și străin, evenimente conexe (workshop-uri, expoziții, piese de teatru, întâlniri între public şi oameni din cinematografie).

Proiecţia de gală va avea loc pe 11 octombrie, la Cinema Florin Piersic iar anul acesta, Premiul de Excelenţă va merge către Oana şi Amza Pelea.

10 filme intră în cursa pentru trofeele celei de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj în cadrul competiției de lungmetraj. Trecând printr-o gamă largă de subgenuri ale comediei, cele 10 titluri provin din țări precum: Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Olanda, Finlanda, Germania, Italia, Franța, India.

Biletele pentru proiecțiile din cadrul celei de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Film“Comedy Cluj” vor fi puse în vânzare la cinematografele Florin Piersic, Victoria și Casa Tiff începând cu 7 octombrie 2013. De asemenea, biletele se pot cumpăra online de pe site și de pe biletmaster.ro începând cu 1 octombrie 2013.

Se pun în vânzare:
– bilete vândute în regim obişnuit 9 lei
– bilete cu preţ redus pentru elevi, studenţi, pensionari 7 lei
– abonamente cu 5 bilete (conţin bilete la preţ redus pentru oricare 5 proiecții* din festival) 35 lei
– abonamente cu 10 bilete (conţin bilete la preţ redus pentru oricare 10 proiecții* din festival) 60 lei
– bilete la Gala de Închidere, tarif unic pentru toate categoriile de spectatori 10 lei
– blilete la spectacolul de teatru “D’ale carnavalului” (se achiziționează de la Agenția Teatrală (începând cu 22 septembrie), caseriile festivalului (începând cu 9 octombrie) si online de pe site și pe www.biletmaster.ro) 35 – 40 lei
*Posesorii de abonamente își vor putea procura biletele la proiectiile dorite de la oricare caserie a festivalului, cu conditia sa mai existe locuri libere pentru acea proiectie. Abonamentele nu asigură accesul la piesa de teatru “D’ale carnavalului” și la gala de închidere.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii la filmele din cadrul “Comedy Cluj”. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/7bG” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!