Targul de Servicii Medicale @ Polus Center

Home $ Articole $ Targul de Servicii Medicale @ Polus Center

by | Oct 9, 2013 | Articole

Targul de Servicii Medicale

Sanatate mai presus de toate – la “Targul de Servicii Medicale“ de la Cluj! Atunci cand cineva stranuta ii spui “Sanatate!”, atunci cand te desparti de un cunoscut il saluti cu “Sanatate”, iar atunci cand urezi un “La multi ani!” incluzi si cuvantul – “SANATATE”. Intr-adevar, elemental cel mai important in calitatea vietii noastre este gradul de sanatate. Cu scopul de a oferi sfaturi pentru o viata cat mai sanatoasa am creat “Targul de servicii medicale si ingrijire corporala” – T.S.M.I.C

Vreme de 3 zile, doctori specialist de la cele mai bune clinici private din Cluj si din tara, vor oferi sfaturi si raspunsuri la intrebarile adresate de catre vizitatori. Din 18 pana in 20 octombrie 2013, Polus Center Cluj va fi punctual central al sanatatii din Transilvania! Clinici private din cele mai diverse domenii vor oferi consultant si sfaturi medicale, vor aduce experienta si renumele lor in fata publicului clujean si ii vor incuraja sa tinda spre o viata mai sanatoasa.

Prima editie a Targului de Servicii Medicale si de Ingrijire Corporala va avea loc in perioada 18-20 octombrie 2013, in incinta Polus Center Cluj. Targul va fi deschis publicului intre orele 10.00 – 22.00, de vineri pana duminica.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!