Interviu: Livio & Roby @ Mioritmic

by | Oct 11, 2013 | Interviuri | #clujlife

Interviu: Livio & Roby @ Mioritmic

Vara s-a terminat iar Closing Party-urile din Ibiza sunt subiect principal de discutie in perioada asta. Cum a fost vara asta pentru voi?
Salut, 2013 a fost o vara incarcata pentru Livio & Roby cu foarte multe giguri in Ibiza unde ne-am petrecut mai tot timpul dar si cu alte evenimente in cluburi noi din Europa si America de Sud la care nu mai participasem.

Daca ar fi sa faceti un top al petrecerilor din aceasta vara, la care ati luat parte, care ar fi primele trei si de ce?
As spune Livio & Roby la Paradigm Fest in Olanda pentru ca ne-a surprins scena underground de acolo, Livio & Roby si Luciano @ Ibiza / Vagabundos – Club Boom pentru ca am avut o seara foarte reusita si chiar au participat multi romani si as vrea sa le multumim pe aceasta cale si pentru Premiesku @ Sunwaves :))

Sunteti confirmati la Creamfields BA. Ce alte gig-uri aveti confirmate pentru aceasta toamna? Care sunt cele mai asteptate?
Creamfield Buenos Aires pentru prima data pe scena Cocoon si la o saptamana Creamfield Lima Peru, ar mai fi si un Costa Rica tot pentru prima data si un turneu prin America de Nord la care inca se lucreaza … Ne place America 🙂

Mai tot timpul anului aveti un program incarcat. Se combina utilul cu placutul, gig-urile cu calatoriile sau reusiti sa va faceti timp si pentru o vacanta adevarata?
Suntem intr-o vacanta continua considerand ca iubim ceea ce facem …

Ce faceti in timpul liber?
Care timp liber ? 😉

Din iunie sunteti reprezentati si de Cocoon Booking. Influenteaza asta legatura cu Desolat si Artist Alife?
Este un +++

Pregatiti un album nou? Sau poate colaborari cu alti artisti?
Surpriza !

Faceti parte din line-up-ul festivalului Mioritmic, editia pilot. Cum vi se pare conceptul, locatia si programul scenelor?
Ireprosabil si ne bucuram sa participam si sa va vedem acolo !

Cu Livio & Roby ne vedem la scena House, de la h00.00.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This