Ce să nu porţi în club…

by | Oct 18, 2013 | Articole

Ținuta de club mi s-a părut întotdeauna una dintre cele mai la îndemână. Nu cred că este necesar să te chinui prea tare pentru a fi lejeră, cool și în niciun caz nu cred că vreo parte a corpului merită să fie tratată ca o fleică de vită trimisă la expoziție. Jeanși, tricouri și încălțăminte comodă plus câteva accesorii bine alese + machiaj waterproof sunt singurele lucruri de care aveți nevoie și care nu vă pot sabota nici o seara…

…spre deosebire de platforme, tocuri cui, sandale, în general orice încălțăminte care arată din start ca un instrument de tortură. Pe lângă o seară petrecută cu prietenii, descoperirea miraculoasă a Prințului Ales sau deconectarea de lumea reală, o seară în club înseamnă distracție, relaxare, dans, alcool. Și cum faci asta dacă ești cățărată în permanență pe niște toace imposibile? Ok, vreți să fiți sexy, să păreți mai înalte și să aveți picioare mai lungi. Helăăău?!

Apoi, rochia! Iubesc și detest acest articol vestimentar, care, în ultima vreme se pare că nu prea mai este îmbrăcat cum trebuie: la birou ca la club și în bar ca pe bulevard! Cred că am văzut cam tot ce se poate mai rău: lungimi care se numesc mai degrabă “scurtimi”, materiale care ar face-o de rușine pe piranda de la Louvre, sclipiciuri și paiete și pietricele și cristale care îți dau impresia că ai în fața ta un om-candelabru, imprimeuri care urlă “Bun venit în junglă!”…

Fetelor, rochii sunt de multe feluri, dar cele potrivite pentru club nu trebuie să aibă totuși aer de sex shop. Pentru că da, cam asta e tendința (rochii super strâmte, mai mult decât scurte, decupate, tăiate, purtate de așa natură încât te întrebi ce rost mai au chiloții și sutienele în această ecuație exhibiționistă). Tendința porno este însă în mod foarte ciudat alternată la aceleași partyuri, aceeași muzică, de una lady like. Și anume, purtătoarele își imaginează probabil că se află la vreun dineu organizat de un ambasador sau diplomat englez, unde micuța rochie neagră-bej-sau-albă este obligatorie, accesorizată eventual cu perluțe sau Swarovski. Mda, rochiile ca rochiile, dar dacă mai și văd platforme, mărgele, poșete sclipicioase alăturate combinației, nu pot decât să îmi chem un taxi!

“Accesoriul” meu preferat este însă în mod surprinzător…vremea! Să nu murim de frig până la „acolo” ș’apoi până acasă. Sigur, ocazional Georgel ne va ține în brațe, dacă e și educat poate primim o geacă sau un sacou care nu se asortează cu nimic din ce purtăm, dar din păcate Georgel nu ne poate scăpa de cistită.
Așa că ajungem la un alt subiect preferat, mai amplu de această dată: pantaloni scurți, fuste microscopice (la categoria asta poa’ să intre și rochia) și nelipsiții și nemuritorii leggings.
Se pare însă că publicul amator de fașion, în special cel român, nu renunță domn’le la ștrampii ăia nenorociți, care au devenit un fel de must-wear-oriunde: e comod să stai cu ei în casă și să cureți cartofi, e simplu să mergi după lapte, e practic la facultate, ș’apăi la o adică, ce are dacă mergi cu ei și în club? Bine, nu cu ăia negrii nașpa, cu o pereche mai de efect, mai un print lepărd sau taigăr, mai niște dungi care te fac cât un hipopotam sau de ce nu, cu puțină dantelă, că e mai elegant așa! Pentru că formele se pun mereu în valoare, vorba cântecului, dacă tot AM CU CE!, la niște iegări mulați și subțiri merge bine un top decoltat și cam atât.
Nu se refuză nici top + fustă / pantaloni scurți + leggins. Bine ar fi să se și potrivească piesele între ele!

Până una alta, aștept frigul adevărat, ăla de-ți trosnesc dinții și îți îngheață urechile sub căciulă. Aștept de fapt să văd ce aduce iarna în peisajul pitoresc al fașionului de club! So dress up honey, winter is coming!

Alexa Alexandra, FlashMe

Tags: flashme

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This