Nichita & Tango @ Teatrul National Cluj

Home $ Articole $ Nichita & Tango @ Teatrul National Cluj

by | Nov 1, 2013 | Articole

“Nichita & Tango “, un amestec de dans, mişcare, sunet şi poezie a avut premiera în 30 martie pe scena Teatrului Național din Cluj-Napoca, un adevarat regal de dans și poezie într-un format scenic de mare finețe coregrafică și teatrală.
Momentele de body percution, sunt realizate de doi dansatori, Attila Szanto și Ovidiu Toti. Aceștia sunt cunoscuți din prestațiile lor timp de patru ani în compania binecunoscută “Cirque du Soleil”. Spectacolul a îmbinat într-un mod artistic fragmente din poezia de dragoste a lui Nichita Stănescu în acordurile pasionale ale tango-ului argentinian.

Premiera acestui spectacol s-a bucurat de mare succes și s-a jucat cu casa închisa. Spectacolul Nichita & Tango a putut fi vizionat și de spectatorii din orașele: Ploiești, Pitești, Targoviște, Craiova, Deva, în turnee de mare succes la public.

Spectacolul Nichita & Tango a putut fi urmarit de catre spectatori tot pe scena Teatrului National din Cluj in data de 18 mai. Patru actori: Emanuel Petran, Adriana Bailescu, Diana Rosca si Raluca Uzunov impreuna cu unsprezece dansatori, unul dintre dansatori, Sergiu Barbus avand de asemenea rol de actor, au rostit versurile lui Nichita Stanescu in ritmurile tangoului intr-un format realizat in premiera pe tara

Invitat special: Aminda

Pretul biletelor: 40 lei, 25 lei, 15 lei

Biletele se gasesc la Casa de Bilete a Teatrului National si la nr : 0741 113 647

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!