Halloween Charity Ball @ International Ballroom

Home $ Articole $ Halloween Charity Ball @ International Ballroom

by | Nov 5, 2013 | Articole

Fundaţia Transylvania College organizează cea de-a 13-a ediţie a evenimentului anual de strângere de fonduri, Halloween Charity Ball. Ediţia din acest an va fi cu atât mai specială cu cât în 2013 sărbătoresc 20 de ani de activitate.

Halloween Charity Ball va avea loc în Cluj-Napoca, vineri, 15 noiembrie 2013, începând cu ora 18:00, în International Ballroom, noua şi moderna sală de evenimente din campusul Transylvania College. Evenimentul are ca scop susţinerea elevilor din programul de burse şi ajutor financiar “Frate de Carte”, program lansat de Fundaţia Transylvania College în anul 2000.

De la lansarea programului, au beneficiat de burse şi ajutor financiar peste 50 de copii, care au primit astfel acces la cea mai bună educaţie. Sunt copii care provin din medii dezavantajate, unii dintre ei fiind chiar orfani. Cu toţii au un potenţial remarcabil, confirmat de multitudinea de premii şi distincţii pe care le-au obţinut la competiţii naţionale şi internaţionale, aducând mândrie şcolii şi celor care i-au susţinut.
Anul acesta, prin Programul de Burse vom susţine 38 de elevi ai Transylvania College, care beneficiază de burse totale sau parţiale de studiu ce acoperă costurile de şcolarizare, prânzul, manualele, uniforma, examenele şi, pentru unii copii din mediul rural, cazarea.

Obiectivul programului nostru este să ofere şanse egale la educaţie copiilor cu potenţial academic ridicat, indiferent de mediul din care provin.
Intrarea la acest eveniment se va face doar pe bază de invitaţie sau pe baza unei contribuţii individuale pentru fondul de burse.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!