ELECTRIC CASTLE prezintă: Wilkinson @ Cluj Arena

Home $ Party $ ELECTRIC CASTLE prezintă: Wilkinson @ Cluj Arena

by | Dec 30, 2013 | Party

WILKINSON [UK] feat VISIONOBI [UK]

Încălzirea: SLIMROCKA & DUDAWLES [RO]
După: MADLIQUID [RO]

ACCES: 20 lei / 30 lei dupa 00:00

Wilkinson este originar din suburbiile Londrei de sud-vest și a avut primul contact adevărat cu muzica la vârsta de 9 ani, când părinții lui i-au făcut cadou un set de tobe. Mark ‘Wilkinson’ s-a alăturat câtorva trupe și a ”reușit” să cânte doar în locații apropiate de casa sa, cel mai departe ajungând la un azil de bătrâni. Acest lucru s-a sfârșit la vârsta de 14 ani, când Wilkinson a făcut cunoștință cu sunetele dance printre altele. La finalul facultății, Wilkinson reușește să își transforme camera în studio. La scurt timp, trimite primele sale creații muzicale la Hospital Records prin intermediul lui Cyantific și lansează prima sa compilație, sub numele ”Sick Music 2”.

În următoarele luni, Wilkinson primește o invitație ”la o discuție” din partea lui Andy C. După o colaborare fructuoasă, în octombrie 2010 Andy C lansează albumul Nightlife 5, pe care Wilkinson apare prezent cu 3 melodii: Moonwalker’/‘Samurai’, ‘Refuge’, ‘Get Into It’.

În 2012, Mark primește premiul ‘Best Breakthrough Producer’ la National D&B Awards 2012 și remixează piese ale celor de la Chase & Status, precum și Example, Nero, Professor Green, Wiley și Jakwob. În același an, Wilkinson lansează hitul ‘Need To Know’ feat. Iman, melodie care reușește să domine topul Radio1 patru săptămâni la rând.

După încă două lansări de excepție (‘Take You Higher’, ‘Heartbeat’ feat. P Money & Arlissa) Wilkinson lansează albumul său de debut ‘Lazers Not Included’ în octombrie 2013, la Ram Racords, după ce artistul dă publicității deja legendara sa piesă ‘Afterglow’. Momentan artistul se află în turnee mondiale, urmând ca în ianuarie, Afterglow să se audă și la Cluj-Napoca, la un nou eveniment de promovare a festivalului Electric Castle!

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/tol” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!