Pericol / Matze / Rolf & Poliglot

Home $ Party $ Pericol / Matze / Rolf & Poliglot

by | Feb 16, 2014 | Party

Pericol / Matze / Rolf  / Poliglot

/ doi oameni, două maşini, două ecrane, muzică din bucaţi de av din multe surse, montate împreuna /

Pret intrare: 5 / 10 lei

PERICOL este numele unui proiect început în 2009 şi constă în combinarea unor frânturi de emisie tv pe muzică electro. Un colaj video construit muzical. Dadaism audio video. Sau altfel spus, o muzică facută din fragmente audio-vizuale capturate şi alese, de la TV “adunate şi la lume iarăşi date” sub formă de muzică şi ritm. Elementele muzicale sunt desfăşurate împreună cu elementele video, live de către cei doi operatori: Matze şi Rolf. Show-ul se proiectează printr-o instalaţie de două ecrane principale şi independente. În funcţie de loc forma instalaţiei variază de la concert la concert.

PERICOL e un proiect cu arhitectură variabilă.

Pe MATZE îl știți de la Zona Liberă [în fiecare marți la 23:00 la radio Guerrilla]. Printre colaborările sale din ultimii 10 de ani amintim: Shukar Collective (membru fondator), NSK, Aievea, Blanos Distruzos… și mai recent: PERICOL, proiectul său si al lui Rolf. PERICOL a fost prezentat la numeroase eventuri, printre care și în deschiderea Festivalului Internațional de Film Anim’est în 2012.

ROLF e un DJ cunoscut în Cehia. Fondator al unor proiecte de muzică electronică în Praga anilor ‘90. S-a intors in Romania în mileniul 3, și de atunci reaprinde scântei

POLIGLOT
Iuliu Pichler s-a mutat la Cluj in 2009. Transformarea în DJ Poliglot s-a produs odată cu noul stil de muzică electro pe care il promoveaza, prin seturile în care îmbină diverse genuri muzicale, limbajul muzical căpătând valenţe poliritmice. A urcat pe scena alaturi de: Loo&Placido, Venetian Snares, Brazda lui Novac, Silent Strike, Dubase, Suie Paparude, Mr. Meeble, Rangleklods, Death Rattle, Breton,TMX, Dedicated To, Dj Vasile, Shukar Collective, Dj Sauce, Dj K-lu, etc.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/s5A” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!