Cursuri de Management al Artei

Home $ Articole $ Cursuri de Management al Artei

by | Feb 17, 2014 | Articole

Institutul Artmark de Management al Artei are plăcerea de a vă invita la a XIII-a sesiune de cursuri și totodată primul eveniment din afara Bucureștiului. Cursurile reprezintă o provocare adresată celor conectați la fenomenul artistic de a lua contact cu mecanismele din culisele pieței de artă.

În calitate de lectori, am invitat alături de dvs. experți cu notorietate în domeniu, printre care: Ioan Sbârciu, Călin Stegerean, Tiberiu Alexa, Doina Păuleanu, Pavel Șușară, Manuela Plăpcianu, Diana Dochia, Horea Avram, Florin Ștefan ș.a.

 

Program

 

Cursurilor de weekend este unul complex, interactiv, acoperind o paletă largă de aspecte ce guvernează piața de artă din România: elemente esențiale de istoria artei, produse culturale românești, curiozităţi legate de capcanele pieței de artă, dialoguri pe marginea valorii emoționale versus valorii investiţionale ale unei opere de artă, discuţii live cu artiştii contemporani, factorii care influenţează cota artistului pe piața internă și internațională, modalităţi de valorificare şi valorizare a artei în societatea contemporană etc.

Gazde: Muzeul Național de Artă Cluj-Napoca (22 martie)

Spațiu Intact – Fabrica de Pensule (23 martie)

Absolvenţii cursurilor primesc un Atestat de participare.

Înscrierile la curs se fac online prin formularul de pe site-ul Institutului Artmark, ori prin email la

[email protected] (mailto:[email protected])

Taxa de participare: 200 € (include materiale de curs & catering)

Detalii: https://www.facebook.com/SpatiuIntact

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!