Education on Tour @ Hotel Central

Home $ Știri Cluj $ Education on Tour @ Hotel Central

by | Feb 18, 2014 | Știri Cluj

Te intrebi ce o sa faci dupa ce termini facultatea?

International Education Center te invita joi, 20 februarie intre orele 14 si 17 la Hotel Central Cluj-Napoca (str. Victor Babes, nr. 13), la evenimentul Education on Tour 2014. Aici poti sa discuti cu reprezentanti de la Malmo University (Suedia), Aalborg University si Aarhus University (Danemarca) despre cum e sa fii student in afara, despre programele masterale oferite si conditiile de aplicare si, mai ales, beneficiezi de consiliere personalizata in privinta dosarului de admitere si afli mai multe despre oportunitatile de angajare dupa absolvire.

Daca ai inceput o facultate aici, dar vrei sa afli mai multe despre oportunitatile din tarile scandinave, te asteptam si cu alte universitati cu programe de licenta, printre care ZIBAT Institute of Business and Technology si VIA University College, pe langa cele trei universitati mai sus mentionate.

Toate programele sunt gratuite. Mai mult, din acest an in Danemarca, studentii originari din UE primesc o bursa din partea statului in valoare de 720 EUR daca demonstreaza ca lucreaza legal in regim part-time, nu mai mult de 10-12 ore/saptamana. Astfel, traiul este asigurat, fara ajutorul parintilor!

Cand vine vorba sa alegi o destinatie de studiu in strainatate, optiunile sunt aproape nelimitate. Totusi, Suedia si Danemarca sunt in topul preferintelor studentilor internationali. Invatamantul scandinav este complet gratuit pentru studentii UE si este printre cele mai bine cotate in topurile globale, remarcandu-se prin calitatea si dimensiunea aplicata a programelor de licenta si master in limba engleza precum si excelentele oportunitati de angajare dupa absolvire. Materiile si subiectele sunt special concepute de catre firme si companii, de catre potentialii anagajatori, astfel incat atunci cand studentul se lanseaza pe piata muncii, sa fie perfect pregatit sa activeze in domeniul in care a terminat studiile.

Pentru a participa gratuit la Education on Tour, inregistreaza-te pe aici

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!