Pompeii

Home $ Cinema $ Pompeii

by | Feb 19, 2014 | Cinema

Pompeii e primul film de anul acesta care coboară adânc în istorie, mai exact până în antichitate pentru a ne oferi o aventură de neuitat cu efecte speciale de-a dreptul senzaţionale. Filmul lui Paul W. S Andreson, cunoscut pentru câteva filme din seria Resident Evil, ne prezintă aventura unui sclav interpretat de Kit Harrington (cunoscut pentru rolul din Game of Thrones) în lungul drum spre libertate. Dorinţa de a fi liber, e corelată cu un sentiment de iubire, pe care Milo îl are pentru fiica stăpânului său, interpretată de Emily Browning. Ceea ce el nu ştie, este că aceasta a fost deja promisă unui senator roman corupt, în vreme ce el urmează să fie vândut altui proprietar.

Pe lângă povestea de dragoste imposibilă, dintre un sclav şi fiica stăpânului său, Pompeii ne prezintă o serie de confruntări specifice pentru gladiatori. Scenele de luptă sunt violente şi ne aduc aminte de celebra serie Spartacus sau de mult îndragitul Gladiator. Acţiunea din Pompeii începe cu adevărat când vulcanul Vezuviu erupe fără nici un avertisment. Forţa acestuia este uluitoare, ecranele din cinematografe fiind invadate de o serie de efecte speciale spectaculoase. Lava fierbinte, bucăţile de stâncă prăbuşite, cenuşa care este pretutindeni o să facă deliciul publicului care şi acum este fascinat de ceea ce s-a întâmplat cu mai bine de 2000 de ani în urmă. Pompeii e spectaculos din toate punctele de vedere și nu trebuie ratat de nici un cinefil iubitor de filme de acțiune și nici de cei care abia așteaptă să vadă un film despre minunata perioadă a Antichității.

Premiera filmului are loc în acest weekend și este distribuit cam prin toate cinematografele din țară. Sfatul nostru e să nu-l ratați și să vă bucurați de efectele 3D chiar dacă povestea s-a putea să aibă câteva clișee.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

Pompeii
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!