300: Rise of an Empire

Home $ Cinema $ 300: Rise of an Empire

by | Mar 5, 2014 | Cinema

300 în regia lui Zack Snyder (regizor cunoscut pentru Sucker Punch dar mai ales pentru Man of Steel) a creat multe valuri la vremea respectivă. Mulţi l-au considerat un film exagerat, dar 300 era o nouă versiune de cinematografie moderna. Una care ne învaţă că un scenariu poate fi adaptat şi după nişte benzi desenate spectaculoase, groteşti, ancorate foarte puţin în realitatea trecutului istoric. De la un film „bad ass” s-a ajuns în scurt timp la o manie, o lecţie de forţă şi curaj, menţinută vie mult timp. La mai bine de zece ani de la premiera filmului 300, un nou film care continuă povestea are premiera la începutul acestei luni. 300: Rise of an Empire, realizat în acelaşi stil spectaculos ca şi precedentul film, continuă oarecum povestea spartanilor.

Atacat de Xerxes, puternicul conducător persan, Temistocle trebuie să unească acum toate oraşele din peninsula grecească pentru a putea opri invazia. Rivalitatea dintre Sparta și Atena trebuie dată uitării pentru a opri acest pericol iminent ce amenință toată civilizația elenă. Bătăliile se muta acum şi pe apă, pentru că flotele celor două tabere vor fi în centrul atenţiei, în timp ce bătălie de pe uscat vor beneficia de aceeași spectaculozitate cu care precedentul film ne-a uimit.

300 Rise of en Empire are premiera pe 7 martie și nu e genul de film la care să ieșiți cu iubita sau soția. E genul de film la care se merge cu băieții chiar dacă în week-end e ziua femeii. Distribuția conține destul nume noi, singurele fețe cunoscute sunt cele ale Evei Green (Casino Royale) și a minunatei Lena Headey cunoscută pentru rolul din Game of Thrones.

Vă aşteaptăm pe fanpage-urile ClujLife & FilmSinopsis să ne spuneţi dacă v-a plăcut filmul.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

300: Rise of an Empire
Site / Facebook / Trailer: 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!