Stand up Comedy Show cu Nicu Bendea și Mane Voicu

Home $ Stand-up Comedy $ Stand up Comedy Show cu Nicu Bendea și Mane Voicu

by | Mar 5, 2014 | Stand-up Comedy

FISC 2014 prezintă Stand up Comedy Show cu Nicu Bendea și Mane Voicu (câștigătorul Competiției Naționale de Open Mic FISC 2014).

Biletele la show costă 20 de lei și se pot achiziționa începând cu 10 martie de la Cinema Victoria, zilnic între 16:00 și 22:00.

 

Nicu Bendea este cel mai cunoscut stand up comediant din Transilvania. A început să învețe ce înseamnă comedia de pe internet, uitându-se pe YouTube, dar și din vechile emisiuni comuniste de la televizor. Nu a urmat niciun curs oficial pe această temă. Umor autentic și spontan.

Prima oară Nicu Bendea a urcat pe scena în 2004, an în care a devenit membru al „Comedica“. De apreciat că Nicu Bendea nu cultivă obscenul, îl folosește rar, doar pentru a puncta atunci când este cu adevărat cazul. Din februarie 2012 Nicu Bendea își distrează și binedispune telespectatorii cu emisiunea “Tonik Show” pe Transilvania Look TV.

Mane Voicu s-a apucat de stand up comedy la 16 ani, a făcut spectacole în toate oraşele mari ale României, este câştigătorul competiţiei de Open Mic FISC 2013′. Terminând de curând facultatea de teatru face stand up și asta îi ocupă tot timpul.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la…http://cjl.ro/QfN” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!