Ziua Internaţională a Teatrului de Păpuşi @ Teatrul Puck

Home $ Articole $ Ziua Internaţională a Teatrului de Păpuşi @ Teatrul Puck

by | Mar 13, 2014 | Articole

De Ziua Internaţională a Teatrului de Păpuşi la Teatrul Puck, copiii au ocazia să înveţe cum să dea viaţă unei păpuşi!

 

 

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Teatrului de Păpuşi, Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj-Napoca organizează atelierul pentru copii „Iniţiere în arta mânuirii păpuşilor”.

Susţinut de Frunzina Anghel, actriţa cu cea mai longevivă activitate de pe scena Teatrului „Puck”, atelierul va avea loc pe 20 martie, de la ora 16:30, la sediul teatrului şi este destinat copiilor cu vârsta între 6 şi 10 ani. Pentru a se implica în această activitate, doritorii trebuie să participe la concursul organizat pe pagina de facebook a Teatrului „Puck” (https://www.facebook.com/teatrulpuck). Participanţii, în număr de 20, vor fi aleşi prin tragere la sorţi.

Timp de aproximativ 2 ore, copii vor învăţa mici trucuri de mânuire a păpuşilor şi vor avea ocazia să exerseze efectiv o scenă dintr-o piesă de teatru de păpuşi. Această activitate este o modalitate interactivă de învăţare care îmbină elementele jocului scenic cu imaginaţia şi talentul fiecărui copil. Scopul evenimentului este de a dezvolta abilităţile artistice, imaginaţia celor mici şi de a-i încuraja să se exprime liber în spaţiul cultural.

 

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!