Păsările de lângă noi @ Muzeul Zoologic - Evenimente din Cluj Napoca
Expozitii

Păsările de lângă noi @ Muzeul Zoologic

Păsările de lângă noi @ Muzeul Zoologic

19 martie – 10 mai 2014

Muzeul Zoologic al Universității Babeș – Bolyai în colaborare cu Societatea Ornitologică Română – Biroul Teritorial Cluj și cu Grupul Milvus vă invită să vizitați expoziția temporară „Păsările de lângă noi”.

Expoziția va fi deschisă publicului între 19 martie și 10 mai 2014. În cadrul acesteia sunt prezentate speciile de păsări din habitatele agricole, localități și păduri, folosind desenele în acuarelă realizate de către artiștii Márton Zsoldos și Attila Deák pentru determinatorul de păsări al Societății Ornitologice Române și al Grupului Milvus – „Păsări Comune din România”. Păsări împăiate, diferite tipuri de cuiburi și ouă de păsări din colecțiile Muzeului Zoologic însoțesc expoziția artistică.

Vernisajul expoziției va avea loc în data de 19 martie 2014 la ora 12.00, la Muzeul Zoologic al Universității Babeș – Bolyai (Strada Clinicilor nr. 5 – 7). În cadrul vernisajului va avea loc și prezentarea cărții „Păsări Comune din România”, atât a ediției în limba română, cât și a celei în limba maghiară.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.