Seminar Freelance with Elance @ Cluj Hub

Home $ Articole $ Seminar Freelance with Elance @ Cluj Hub

by | Mar 18, 2014 | Articole

Esti din Cluj-Napoca, vrei sa castigi bani muncind de acasa sau din orice alta locatie ce are o conexiune la internet? Vrei sa ai program flexibil ?

Ei bine … nu conteaza daca esti student, daca ai sau nu un loc de munca. Daca ai experienta sau vointa de a invata orice parte a domeniului IT ( programare, design, development etc ), acest seminar este pentru tine.

 

Programele si domeniile cele mai folosite sunt Web Design, Web Development, Design Grafic, Admin Support, Aplicatii de Mobil, Flash, Flex, Ruby On Rails, Java, JavaScript, Logo Design, Video, Animatii, Testare, iOS Development si multe altele

La acest seminar participantii vor invata ce este Freelance-ul, ce este Elance, cum pot castiga bani online, de ce este Elance cea mai potrivita modalitate de a munci online, strategii de marketing in creerea licitatiilor si multe altele.

Fie ca vrei sa iti incepi o cariera ca si Freelancer, ca vrei sa-ti suplimentezi veniturile sau esti doar curios de ce inseamna Freelance cu Elance, inscrie-te la seminar trimitand un e-mail la paurelian@elancemobilizer.com. Pentru rezervarea locului este nevoie doar de numele tau si de confirmarea ca vei participa la eveniment.

Evenimentul va fi sustinut la Cluj Hub de pe Strada Pitesti nr. 19 Cluj-Napoca.

Seminarul condus de Pop Aurelian, este GRATUIT si deschis pentru 30 de participanti.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!