Jurnalul Fetei cu Distracţia – 21 martie 2014

Home $ Articole $ Recomandări $ Jurnalul Fetei cu Distracţia – 21 martie 2014

by | Mar 22, 2014 | Recomandări

Timpul zboară foarte repede şi e vineri seară din nou. Dupa o săptămână extrem de încărcată, am simţit nevoia unui weekend de relaxare şi răsfăţ. Muzica şi teatrul sunt formele de artă care mă impresionează cel mai mult, care reuşesc cu cea mai mare uşurinţa să mă detaşeze de grijile cotidiene. Cred că actorii sunt cei mai frumoşi şi complexi oameni şi am un deosebit respect pentru ei. Nu ştiu ce impact are teatrul asupra altor persoane, însă eu nu sunt niciodată aceeaşi după ce merg la un spectacol. Versatilitatea actorilor şi autenticitatea cu care redau anumite trăiri mă fascinează, aşa că încerc să particip cât mai des la astfel de evenimente.


Cum la petreceri cu muzică foarte bună am tot fost, a venit rândul teatrului, aşa că m-am uitat pe programul Teatrului Naţional din Cluj-Napoca şi am ales Atenţie, cad îngeri! , un one-woman show cu Elena Ivanca, care s-a dovedit a fi o alegere foarte bună. Spectacolul de poezie a avut loc vineri de la 19.00, în Studioul Art Club şi a fost conceput după poeme scrise de Sânziana și Marcel Mureșeanu. Regia spectacolului este semnată de Medeea Iancu, scenografia de Arhidiade Mureşan, iar coregrafia de Luminiţa Toader.

Actriţa parcurge succesiv etape ale vieţii unor personaje, legate între ele de „naratoare” – tot atâtea prilejuri de a remarca extraordinara capacitate de transformare a interpretei în succesiunea de personaje întrupate, extrem de diferite. Atenţie, cad îngeri! este un spectacol metaforă, pe care vi-l recomand cu tot dragul, un spectacol de la care pleci contrariat, cu multe întrebări în minte, dar şi cu zâmbetul pe buze.

Seara a continuat cu o ieşire la Nuka Bistro, un local cu foarte mult bun gust, cald şi echilibrat, din Piaţa Unirii (#16). Designul interior mizează pe stilul clasic franțuzesc, dale din teracotă, lemnul în combinație cu fierul, culori de lavandă și derivate mediteraniene ale acesteia. Per total, denotă bun gust și o înțelegere avansată a clientului prins între clasic și sofisticat. Revin mereu cu drag la Nuka Bistro, pentru că exprimă foarte bine senzația aceea de căldură, o atmosfera specială, diferită de cea a multelor localuri vintage din Cluj, toate îmbinate pe un fundal de muzica bună, moderată, veche sau inspirată din piese compuse cu decenii în urma.


Locaţia, pe lângă varietatea mare de detalii foarte bine gândite, are un meniu bine pus la punct, care iţi oferă posibilitatea de a alege între multe preparate delicioase şi foarte aspectuoase. Au o promovare foarte bună, cel mai indicat este să îţi faci o rezervare înainte de a merge, pentru ca locurile se ocupă foarte repede, iar acest lucru nu se datorează doar poziţionarii localului în centrul orasului, ci mai ales a calitatii serviciilor.

Relaxarea propusă continuă cu o zi la spa şi o ieşire la stand-up comedy mai pe seară; dar mai multe detalii veţi afla mâine. Enjoy the weekend!

Pe langa iesirile cu prietenii, in weekend imi dedic mai mult timp ingrijirii tenului cu produse Farmec. Doar asa ma pot pregati pentru urmatoarea saptamana!

BiancaFata cu Distractia

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!