Sukh Knight @ Grua Club

Home $ Party $ Sukh Knight @ Grua Club

by | Mar 31, 2014 | Party

Update: evenimentul a fost amanat pentru toamna. Urmeaza sa fie comunicata data.

Subfeleac prezinta:
SUKH KNIGHT | UK
Monsoon / Alex Chronic / Zo

SUKH KNIGHT este un producator special de dubstep, cu un stil propriu inimitabil. Fiecare piesa produsa de el este deja clasica.

Alex Chronic: Membru Urban Vision este rezindent al event-urilor desfasurate sub aceeasi sigla: A Step From Dub, Bass Business, X-Mas Breakz, The Warm-UP, Skunk Predatorz Night (Bucuresti), si Summer Break cat si prezente notabile la: Boiler Club, Gazette, Club Midi, Reefer’s Anniversary, StudentFest, SLR, Beatz Me! si Noise Night Life. Pune alaturi de artisti ca:Equalizers (HB-UK), Screwface (HB-UK), Far Too Loud (Funkatech), Palotai si Ludmilla (HU), VENT si DC Breaks, Fine Cut Bodies (HU). De data aceasta Alex vine cu un set dub / dubwise , nefiind strain intr-ale genului.

ZO: Născut în Hunedoara și stabilit în Cluj Napoca, după 3 ani de activitate de promoter, ZO și-a început activitatea de Dj. Mixează linii de bass din genuri precum dub, reggae și dubstep/bass music rezultatul fiind o bătaie mult accelerată a inimii publicului.

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/BNP” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!