Squirrly Hackathon @ Cluj Hub

Home $ Articole $ Squirrly Hackathon @ Cluj Hub

by | Apr 2, 2014 | Articole

Squirrly Hackathon : Cel mai nebunesc eveniment IT

12 – 13 aprilie 2014

Inscrieri:  bit.ly/ClujHackathon

Ți-ai dorit vreodata sa iți creeezi propriul produs web, dar nu știi de unde să începi? Hackathon iți oferă oportunitatea să iți îndeplinești visul. Vei găsi oameni care au același țel, îndrumarea și timpul ca să te focalizezi doar pe aceast aspect.

Eliberează-ți programul în zilele de 12-13 Aprilie pentru a face parte din cel mai nebunesc eveniment IT din Cluj-Napoca. Sunt invitați toți studenții și tinerii profesioniști care doresc să se dezvolte în acest domeniu. De la cei interesați să își deschidă un start-up sau doar să lucreze în dezvoltarea de produse web. Avem un loc pentru fiecare.

Dacă ai cunoștințe de WordPress, HTML5, PHP, CSS sau MySQL, hai să îți petreci weekendul alături de noi. Vom facem cinste cu Pizza și Bere și multe ore de programare. O să ne gășești la ClujHub, strada Pitești nr. 19. Prezintă-ți propria idee sau alege una pe care noi o propunem, iar la finalul evenimentului arătă-ne ce ai reușit să inovezi.

Iar premiile noastre te vor ajuta să te dezvolți și mai mult. Vei obține promovare pentru activități de freelancing la peste 40,000 oameni, codul va fi livrat la peste 40,000 useri existenți +100,000 așteptați până la finalul anului. Fă-te remarcat în cadrul echipei tale și vei face parte din Hall of Fame-ul Squirrly alături de alte premii speciale. Și nu în ultimul rând vei avea oportunitatea să te angajezi la Social Trademarks.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!