Travel Club #2 @ Cluj Hub

Home $ Articole $ Travel Club #2 @ Cluj Hub

by | Apr 26, 2014 | Articole

Travel Club #2 – Digital Nomads: Making Your Online Office a Reality

Intrare: 25 ron, care asigura coffee break & drinks & snacks.

Comunitate dedicata iubitorilor de traveling – traveling in multiplele sale forme.

Dorim sa aducem comunitatii o alta perspectiva asupra a ceea ce inseamna calatoria, abordand latura neconventionala, dinamica si fresh din ceea ce poate inseamna o vacanta de tinut minte o viata intreaga.
Traim intr-o lume in care ne putem misca rapid intre doua puncte A si B. Putem ajunge unde vrem, cand vrem, bineinteles tinand cont de constrangerile programului cotidian. Acum aproape ca nu ne mai gandim daca vom ajunge in acel loc la care visam de mici, ci mai degraba intrebarea s-a schimbat in cand. Si cum. Calatoria a devenit in sine un scop, a devenit un scop in sine deplasarea intre A si B. Destinatia finala a incetat sa mai fie punctul final de focus, iar atentia se indreapta incet spre companionii de drum si spre experienta in sine de a ca-la-to-ri . Timpul fiind tot mai pretios pe masura ce evoluam de la copii, la tineri profesionisti, la parinti, avem nevoie de o selectie tot mai atenta a modului in care decidem sa folosim aceata resursa care ne este pusa la dispozitie.

Pe 30 aprilie vom avea un eveniment prin care ne propunem sa iti lansam o provocare. Si te intrebam: cum iti imaginezi un loc de munca? Un birou? Ai visat vreodata sa fii propriul tau sef, sa decizi cand vrei sa lucrezi si munca ta sa nu presupuna prezenta la un birou? Inseamna ca ar trebuie sa te gandesti la ce inseamna a fi un nomad digital.

Armando Constantino si Melony Candea nu doar ca au calatorit fara granite in ultimul an si jumatate, dar au facut asta in timp ce au si lucrat cu succes, pe online. Fara sa conteze despre ce zona geografica vorbim, ei vor veni cu sfaturi practice despre ce inseamna sa lucrezi calatorind. Intrucat ei sunt de origine italiana, respectiv americana, dialogul se va desfasura in limba engleza.

Pentru înscriere, te rugăm să confirmi mai jos, deoarece locurile sunt limitate: http://goo.gl/fxBQia.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!