Peste 900 de participanţi la prima ediţie Living Fit

Home $ Sport $ Peste 900 de participanţi la prima ediţie Living Fit

by | May 19, 2014 | Sport, Știri Cluj

Peste 900 de participanţi, peste 30 de instructori şi nutriţionişti, peste 130 de sponsori, parteneri, promotori şi 16 expozanţi s-au reunit, pe Cluj Arena, în ziua de 18 mai, în cadrul primei ediţii Living Fit.

Living Fit, evenimentul de sănătate prin sport şi nutriţie, desfăşurat sub deviza “Passion for a healthy life” şi-a deschis porţile primei ediţii în data de 18 mai, pe stadionul Cluj Arena din Cluj Napoca. Iniţiat, cu scopul de a de a promova un stil de viaţă activ şi echilibrat Living Fit a reunit peste 900 de participanţi şi peste 130 de sponsori, parteneri şi promotori la prima ediţie. 56 de clase de sport şi 9 clase de nutriţie au fost conduse de cei peste 30 de instructori şi nutriţionişti de top.

Evenimentul a debutat cu o clasă de dans aerobic susţinută de spanioul Julio Papi, numit de către revista de profil Performance ca fiind “cel mai influent instructor de fitness”. Evenimentul a continuat cu activitităţi de cycling, ironBox, Knagoo Jumps, deepWork, bodyArt, portdebras, dans, pilates, capoeira, tae-bo, circuit training, steel tonic, stil combat, slim fast, TRX, arte marţiale, etc desfăşurate, în paralel, pe 3 scene diferite. Programul a fost completat de 8 ateliere de nutriţie, o expoziţie de produse de profil, de activităţi pentru copii, demonstraţii de prim-ajutor, testări, masaj, precum şi de un bootcamp în care echipele înscrise au concurat pentru a susţine participarea lui Dacian Makzin la campionatul mondial de tenis de masă pentru paralimpici, care se va desfăşura în septembrie la Beijing.

Partenerii dar şi participanţii au răspuns pozitiv acestei prime ediţii şi invitaţiei de a forma împreună o comunitate prin care să promovăm un stil de viaţă activ şi echilibrat.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!