Transformers: Age of extinction

Home $ Cinema $ Transformers: Age of extinction

by | Jun 24, 2014 | Cinema

Transformers este seria aceea de filme cu roboți uriași ce se transformă în mașini rapide și se luptă între ei până aproape distrug pământul. Franciza a fost adusă pe marile ecrane de trei ori până acum sub comanda lui Michael Bay, specialistul Hollywood-ului când vine vorba de efecte speciale, iar încasările au depășit de fiecare dată așteptările. Drept urmare la trei ani de la Dark of the Moon, seria Transformers se reîntoarce pe marile ecran cu un nou film. Age of extinction nu pare foarte diferit față de celelalte filme, numai că de data asta Michael Bay a trebuit să schimbe întreaga distribuție. Shia LeBeouf, actorul principal din cele trei filme a renunțat la aerul de vedetă și s-a retras în filmele independente, în timp ce Megan Fox a fost abandonată înainte de Dark of the Moon. Noua distribuție îi are în centrul atenției pe Mark Wahlberg și Nicola Peltz, o tânără actriță apărută de nicăieri.

Povestea continuă după evenimentele din ultimul film. Rasa umană încearcă să reconstruiască tot ce au distrus Autoboții și Decepticonii, războiul fiind dat uitării odată cu alungarea de pe Pâmânt a celor două rase extraterestre. Pericolul reapare în scurt timp tot de undeva din spațiu, dar până atunci avem timp să ne obișnuit cu personajul principal, Cade, un mecanic auto care încearcă să-și trimită fata la facultate. Destinul lui se schimbă după ce găsește un camion abandonat, o vechitură care e de fapt un autobot adormit. Autoritățile întră în joc în scurt timp, dar deja o nouă invazie extraterestră este iminentă. De data aceasta avem de-a face cu dinozauri roboți, sigurii capabili să-i oprească fiind tot autoboții lui Optimus Prime.

Sfatul nostru e să nu ratați Age of Extinction pentru că vine cu modele noi de transformers și cu o nouă apocalipsă.
Acțiunea te va ține cu sufletul la gură iar efectele vizuale s-ar putea să te hipnotizeze chiar dacă nu ești un fan al acestei serii.
Filmul are premiera pe 27 iunie și poate fi văzut cam în toate cinematografele din țară.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

Transformers: Age of extinction
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!