Concerte

Fiii Comunei Camarasu

Fiii Comunei Camarasu – 28/29 iunie

În comuna Cămăraşu, cea de-a VIII-a ediţie a Sărbătorii Fiii Comunei Cămăraşu va debuta sâmbătă, 28 iunie, cu o activitate dedicată sportului-rege, fiind organizat în acest sens un campionat intern de fotbal – „Cupa Târgului” la care vor putea participa toţi iubitorii acestui sport din raza teritorială a comunei.  Duminică, 29 iunie, vor avea loc o serie de manifestări culturale de profil. Astfel, începând cu ora 13.00 este programată să se desfăşoare Întâlnirea cu fiii comunei Cămăraşu, aceasta fiind urmată de o festivitate de premiere a cuplurilor care, în acest an, îşi aniversează nunta de aur. Toate aceste manifestări vor fi acompaniate de spectacole de muzică populară susţinute de ansamblurile: Fiii Cămăraşului, Formaţia de dansuri ţigăneşti din Cămăraşu, Ansamblurile de copii din Pălatca, Mociu, Cătina, Sărmaşu, Ţaga, Căianu, precum şi de Ansamblul „Dor Transilvan” aparţinând Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

De asemenea, în cadrul secţiunii folclorice, pe scenă vor evolua solişti de marcă ai cântecului transilvan, precum Vasile Soporan, Ana Georgeta Balla, Florin Moldovan, Adina Varga, Olimpiu Mocean, Irina Cămărăşan şi Ruxandra Raţiu. Invitaţii speciali ai Primăriei Cămăraşu sunt Grupul tradiţional al Zegrenilor din Ceaba şi renumita Familie Petreuş. Seara de duminică va fi încheiată cu un foc de artificii, urmat de recitalul extraordinar susţinut de tânărul artist de muzică pop, dejeanul Emanuel Cîrstea.

 

 

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 22

Muzeul Păpușilor. Personajele Commediei dell’Arte

9 May, 12:00 am - 26 May, 12:00 am
Wed 22

Expoziție Elena Ilash / Flora Sopa

16 May, 12:00 am - 28 May, 12:00 am
Wed 22

Interferenţe. Hedda Bach şi Szervátiusz István

21 May, 10:00 am - 2 June, 7:00 pm
Wed 22

Retro Dance Party

21 May, 10:00 pm - 22 May, 5:00 am
Wed 22

Girls’ Night Out

21 May, 10:00 pm - 22 May, 7:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.