Peste 150 de copii din România au participat la Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2014!

Home $ Știri Cluj $ Peste 150 de copii din România au participat la Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2014!

by | Aug 9, 2014 | Știri Cluj

Pornit în 4 august, Ghiţă Mureşan Summer Camp a ajuns la final, În cele trei zile ale evenimentului 150 de copii clujeni s-au bucurat de antrenamentele gratuite supervizate de celebrul baschetbalist Ghiţă Mureşan.
Turneul s-a desfăşurat în aer liber, în parcarea Polul Center, unde a fost amplasat un cort gigant pentru derularea antrenamentelor. Copiii au fost împărţiţi pe grupe în funcţie de vârstă şi nivelul de pregătire, primind tricouri colorate diferit pentru fiecare echipă. Atmosfera a fost plină de voie bună, cei mici fiind încântaţi atât de jocul în sine, de întrecerea dintre echipe, cât şi de prezenţa şi interacţiunea cu marele baschetbalist.
Principalul obiectiv al acestui eveniment a fost acela de a arăta frumuseţea baschetului, dar şi beneficiile pe care practicarea acestui sport le aduce copiilor.

„Prin practicarea sportului copiii sunt mai sănătoşi, mai veseli, mai dornici de învăţătură, socializează şi comunică mai uşor. Trebuie să se pună mai mult accent pe educaţia fizică în şcoli, pentru că sportul formează caractere”, declară marele nostru sportiv Ghiţă Mureşan.

„Am pornit organizarea acestui turneu cu încrederea că va fi un succes, cu anticiparea bucuriei pe care copiii o vor avea practicând baschetul alături de Ghiţă Mureşan. Ne-am implicat în organizarea turneului, asigurând tot ce ţine de suportul logistic şi promovarea acestuia, pentru ca evenimentul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Credem că este nevoie şi sprijinim acest gen de iniţiative care ajută la promovarea sportului în România” – Mihai Oprean – Managing Partner la RespectBigtime.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!