Fumiya Tanaka / Petre Inspirescu @ Club Midi - Evenimente din Cluj Napoca
Cluburi, Party

Fumiya Tanaka / Petre Inspirescu @ Club Midi

Opening Party
w/ Fumiya Tanaka / Petre Inspirescu / Mihigh

Pret intrare: 20 / 40 lei

Stilul sau unic este axat pe techno-minimal iar prin tehnica sa, Fumiya Tanaka reuseste sa scoata frumusetea, profunzimea si densitatea muzicii si transforma “minim” in “maxim”

Petre Inspirescu este unul dintre cei mai vizionari producatori de muzica electonica oferind un amestec special de deep house, minimal și muzica clasica dand naștere unor seturi de neuitat .Seturile lui sunt pe atat de complicate pe cat irezistibil de atractive.

Mihigh este un adept al sunetelor obscure, nonconformiste, si hypnotice, acestea alcatuind un stil aparte, de poveste, in constanta dezvoltare.Ne-a incantat alaturi de multi artisti importanti ce au calcat portile clubului si suntem siguri ca o va face din nou.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/uer” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.