A walk among the tombstones

Home $ Cinema $ A walk among the tombstones

by | Oct 8, 2014 | Cinema

A walk among the tombstones are premiera la câteva zile după ce s-a lansat primul trailer oficial al celui de-al treilea film Taken, așa că în mod normal v-aș recomanda un film care să nu fie cu Liam Neeson în rolul principal. Din păcate în acest week-end nu prea sunt multe de văzut prin cinema (asta în caz că ați văzut minunatul Gone Girl și spectaculos Dracula Untold), singura varianta decentă fiind doar acest A walk among the tombstones.

Regizat de producătorul SCOTT FRANK, nominalizat la Premiile Oscar (scenarist/regizor pentru The Lookout şi scenarist pentru Out of Sight, Minority Report, The Wolverine), A walk among the tombstones urmărește povestea lui Matt Scudder (Liam Neeson), un fost polițist newyorkez care din cauza unui accident stupid lucrează acum din umbră ca detectiv particular neautorizat. Viața lui se complică după acceptă să investigheze un caz de răpire încheiat cu o crimă. Ancheta îl duce în locuri sumbre și în scurt timp Matt descoperă ca are de-a face cu niște psihopați meticuloși care nu se află la prima crimă și care pândesc străzile pentru a găsi o nouă victimă. Lumea în care pătrunde e întunecată, periculoasă, ceea ce transformă filmul într-un thriller captivant mult mai valoros decât un simplu film de acțiune. Liam Neeson încearcă un altfel de rol, unul care pare să semene cu cel făcut de Matthew McConaughey în True Detective. Totuși comparația e un pic exagerată, dar măcar atmosfera joacă rolul numitorului comun.

A walk among the tombstones este adaptarea unui nuvele polițiste de mare succes scrisă de Lawrence Block. Distribuția nu conține alte nume importante, lucru care-i sporește oarecum misterul . Filmul intră în cinematografe de vineri și noi vă sfătuim să mergeți să-l vedeți, mai ales dacă preferați un thriller deștept presărat cu momente de acțiune.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

A walk among the tombstones
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!